Андрей Хадживасилев - режисьор / Andrey Hadjivasilev - movie director

Лично

Началото
Роден съм в центъра на София. Според различните календари за зодията ми може да се спори дали е рак или лъв, но аз се чувствам като 100% лъв. Това може да потвърди и всеки, който ме познава.

Семейството
То е винаги до мен във всяко едно мое начинание. Благодарение на тяхната обич и подкрепа са всичките ми лични и професионални постижения.

Приятелството
Вярвам и държа на него. Понякога приятелството е дори по-силно от любовта. Често съм взискателен към приятелите си и се сърдя, ако се случи да ме забравят. Но приятелите ми знаят, че могат да разчитат винаги на мен.

Спортовете
През годините на изключително щастливото ми детство съм се занимавал с много спортове, сред които: плуване, баскетбол, бейзбол, тенис на корт и на маса, както и много други. Днес сред любимите ми спортни дисциплини са предимно зимните - ски, сноуборд и кънки на лед, както и водните като уейкборд, но и колелото не остава забравено през топлите слънчеви дни.

Хобитата
Интернет и IT технологиите са най-голямата ми страст. Трябва да съм редовно онлайн, поне по няколко часа на ден. Добрата музика и филми са също непрекъснато с и около мен.


eXTReMe Tracker